The Meatbox Company

Wij delen graag onze passie voor mooi, authentiek en vooral lekker eten. Met de meatboxes van The Meatbox Company zorg jij in jouw eigen achtertuin voor een ultieme smaakbeleving en biedt je jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Met de Texas Style Meatbox krijg je een box vol met alle ingrediënten die je nodig hebt om zelf een heerlijke Pulled Pork, Brisket, Pulled Beef, Chicken of Spareribs te maken. Met makkelijk te volgen recepten en een beetje geduld maak jij de lekkerste stukken vlees gewoon in jouw achtertuin.

Onze service

Recepten

Onze recepten zijn geïnspireerd op familierecepten, kookboeken en kookprogramma’s op tv en zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde grillmaster. Met onze Meatbox hopen wij ons enthousiasme voor barbecueën op anderen over te brengen en mensen te inspireren om ook heerlijke gerechten op de barbecue te gaan bereiden voor familie en vrienden.

Kwaliteit

Het vlees in onze Meatboxes is afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad en de tijd en ruimte hebben gekregen om te groeien en gevoed zijn met natuurlijke voeding zoals granen, gras en mais. Dit resulteert in een mooi stuk vlees wat malser, zachter en sappiger van smaak is.

Transport

Voor verzending word al het vlees vacuüm of onder beschermende atmosfeer verpakt en gaat samen met coldpacks in een stevige verzenddoos. Wij streven ernaar dat de meatbox met producten niet langer dan 10 uur onderweg is zodat wij de kwaliteit en de temperatuur van de producten kunnen waarborgen.